Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset

Mikä, miksi, milloin? Vastaamme Kasvu Open Karnevaalia koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.


Mitä Karnevaalissa tapahtuu?

Karnevaali huipentaa Kasvu Openin noin vuoden mittaisen toimintakauden. Esillä ovat 100 kasvuhakuista yritystä, jotka on seulottu Kasvupolulta eri puolilta Suomea ja eri toimialoilta. Finalistiyritykset pitchaavat, saavat sparrausta ja tuomaristo haastaa heitä myös yleisön edessä. Lopulta valitaan kasvunäkymiltään lupaavimmat yritykset start again- ja startup -sarjoissa. Lisäksi järjestetään verkostoitumisen paikkoja ja kuullaan herättäviä puheenvuoroja. Karnevaalin 2017 ohjelma on parhaillaan muotoutumassa, lisätietoa sivuillamme lähiaikoina!

Miten pääsen mukaan?

Kutsun saavat Kasvu Open -verkoston jäsenet eli mukaan hakeneet ja Kasvupoluille päässeet yritykset, myllärit, tuomaristot, yhteistyökumppanit alueilla ja valtakunnallisesti sekä muut tahot, jotka ovat osallistuneet Kasvu Openin eteenpäin viemiseen. Myös muut voivat halutessaan osallistua Kasvu Open Karnevaaliin. Lisätietoa ilmoittautumisesta sivuillamme pian!

Ketä on paikalla?

Kasvu Open kokoaa yhteen valtakunnallisen kasvuyritysverkoston, jota se on kartuttanut vuodesta 2011 saakka. Käytännössä se tarkoittaa eri aloilla ja vaiheissa olevia yrittäjiä, eri alojen asiantuntijoita ja yrityskasvusta kiinnostuneita tahoja laajalla kirjolla. Kasvu Open Karnevaaliin on kutsuttu kaikki verkoston jäsenet: sparraukseen hakeneet yriykset, finalistit, myllärit eli yritysten sparraajat, tuomaristot, yhteistyökumppanit alueittain ja valtakunnallisesti ja muitakin tahoja, jotka ovat osallistuneet Kasvu Openin eteenpäin viemiseen. Tapahtumaan osallistui vuonna 2016 noin 1800 verkoston jäsentä.

Mistä saan lisätietoa Kasvu Open -finalistiyrityksistä?

Kasvu Openin Finalistit-sivulta. Paras tapa tutustua yrityksiin on osallistua Karnevaaliin, missä pääsee kuulemaan niiden pitchejä. Finalistisivu päivittyy, kun tämän vuoden finalisteja aletaan valita kevään ja kesän mittaan.

Ketkä päättävät Kasvu Open -voittajista?

Kasvupolkujen voittajasta ja kunniamaininnan saajasta on päättänyt kunkin polun alueellinen tai toimialakohtainen tuomaristo. Niiden lisäksi Kasvupolkujen tuomaristot nimesivät vielä muutaman yrityksen, joissa on heidän mielestään potentiaalia. Näiden suositusten pohjalta valtakunnallinen tuomaristo käy suositukset vielä läpi siten, että finaaliin pääsee kaikkiaan 100 yritystä. Karnevaalin finaalissa voittajista start again- ja startup -sarjoissa päättää valtakunnallinen tuomaristo.

Mikä on Suomen Kasvupalkinto?

Suomen Kasvupalkinto jaetaan Karnevaalissa yritykselle tai henkilölle, joka on tehnyt rohkeita avauksia viennin, uusien työpaikkojen ja innovaatioiden edistämisessä sekä on poikkeuksellisella tavalla nostanut Suomen taloutta kasvuun. Valinnan tekee Kasvu Open Board.

Katso myös Kasvu Open UKK