Kasvu Open palkinnot

Kaksipäiväisen Kasvu Open Karnevaalin päätteeksi palkitaan voittajat ja kunniamainitut sekä Start again että Start-up -sarjoissa.

Kasvu Open palkitsee kasvunnälkäisimmät yritykset

Kasvu Open Karnevaalin yhteydessä järjestetään Kasvu Open -finaali 2017. Maineen ja kunnian lisäksi Kasvu Open menestyjät saavat muitakin palkintoja.


Kasvu Openissa kaikki ovat voittajia

Kasvu Open -sparrausprosessi tarjoaa yrityksille ennennäkemättömän määrän kontakteja, osaamista ja uusia näkemyksiä. Se kasvattaa yrityksen kontaktiverkostoa ja avaa ovia uusiin ihmisiin ja kumppaneihin, joita et ole tiennyt edes olevan. Tällaiset kontaktit ovat kasvavalle yritykselle arvokkaampia kuin rahalliset palkinnot.

Kasvu Openin yhteistyökumppanit haluavat kukin tahollaan palkita Kasvu Openissa mukana olevia yrityksiä.

Growth to USA -ohjelma

USA:n markkinoiden partneritiimi palkitsee Kasvu Open Karnevaalissa 3 Kasvu Open yritystä logonäkyvyydellä NASDAQ:n videoscreenillä New York Time Squarella, sekä maksuttomalla verkottumisohjelmalla USA:n itärannikolle 22.–26.1.2018. Tämän lisäksi 12 yritystä saa ohjelman itärannikolla partnereiden vahvasti tukemaan hintaan. Lisäksi noin 30 yritystä kaikilta Kasvu Open vuosilta kutsutaan maksuttomiin Growth to USA -työpajoihin Helsinkiin partnereiden sparrattavaksi, mm. Bruce Oreckin johdolla. Growth to USA -konseptin on kehittänyt ja partneritiimin on koolle kutsunut Kasvun Roihu Oy.

Tutustu Growth to USA -ohjelmaan

Growth to USA -lehdistötiedote

Growth to Shanghai -ohjelma

Kiinan markkinoiden partneritiimi palkitsi 11 Kasvu Open yritystä vahvasti tuetulla Growth to Shanghai -kansainvälistymismatkalla Kiinaan. Growth to Shanghai -konsepti sisältää 18.5. Helsingissä järjestetyn Go-to-China -workshopin ja elokuussa järjestettävän Growth to Shanghai -kansainvälistymismatkan. Kolme aikaisempien vuosien Kasvu Open yritystä saa Shanghain verkottumisohjelman maksutta Jyväskylän kaupungin kansainvälistymisstipendin muodossa. Growth to Shanghai -konseptin on kehittänyt ja partneritiimin on koolle kutsunut Kasvun Roihu Oy.

Tutustu Growth to Shanghai -ohjelmaan

Growth to Shanghai -lehdistötiedote

Grano Award

Grano Oy palkitsee 3 finalistiyritystä yrityksen ilmeen uudistuksella ja uudella brändäyksellä. Grano Awards -palkinnon voittajat julkistetaan Kasvu Open -kanavissa kesän aikana ja voittaneiden yritysten uudistetut ilmeet lanseerataan Kasvu Open Karnevaalissa.

Kasvun Osaajat -ohjelma

Kasvun Osaajat -ohjelmassa saatetaan yhteen yritysten kasvun osaajia ja heidän näkemystään kaipaavia yrityksiä. Jokainen Kasvu Open -kilpailussa valtakunnalliseen finaaliin edennyt yritys saa käyttöönsä oman Osaajan. Lopulliset valinnat Osaajista tekevät yrittäjät itse. Osapuolet voivat vapaasti sopia yhteistyön kestosta ja muodoista: se voi olla lyhyitä kohtaamisia ja ajatustenvaihtoa, jossa molemmat oppivat ja päivittävät käsityksiään tai pidempiaikaiseksi tähtäävää yhteistyötä. Kasvu Open Karnevaalin keskiviikko-illassa ohjelman kumppanit palkitsevat parhaat yritys+osaajaparit. Kasvun Osaajat -ohjelman kumppaneina ovat Sitra, Suomen Ekonomit, Tekniikan Akateemiset ja PIIK.

Tutustu Kasvun Osaajat -ohjelmaan