Kasvu Open palkinnot

Kaksipäiväisen Kasvu Open Karnevaalin päätteeksi palkitaan voittajat ja kunniamainitut sekä Start again että Start-up -sarjoissa.

Kasvu Open palkitsee kasvunnälkäisimmät yritykset

Kasvu Open Karnevaalin yhteydessä järjestetään Kasvu Open -finaali 2017. Maineen ja kunnian lisäksi Kasvu Open menestyjät saavat muitakin palkintoja.


Kasvu Openissa kaikki ovat voittajia

Kasvu Open -sparrausprosessi tarjoaa yrityksille ennennäkemättömän määrän kontakteja, osaamista ja uusia näkemyksiä. Se kasvattaa yrityksen kontaktiverkostoa ja avaa ovia uusiin ihmisiin ja kumppaneihin, joita et ole tiennyt edes olevan. Tällaiset kontaktit ovat kasvavalle yritykselle arvokkaampia kuin rahalliset palkinnot.

Kasvu Open ja sparrausohjelman yhteistyökumppanit haluavat kukin tahollaan palkita Kasvu Openissa mukana olevia yrityksiä.

Kasvu Open -näkyvyyspaketti

Kasvu Open tarjoaa sparrausohjelman voittajille ja kunniamainituille näkyvyyspaketin, joka nostaa yrityksen tuoreimmat kuulumiset esille Kasvu Open kanavissa tulevan vuoden aikana. Näkyvyyden lisäksi voittajat ja kunniamainitut saavat kutsun seuraavan vuoden Kasvu Open Karnevaaliin.

Sisältö

  • 1 blogiteksti Kasvu Open nettisivuilla
  • Blogitekstin nosto Kasvu Open uutiskirjeessä ja LinkedIn:ssä
  • 1-3 some-nostoa vuoden aikana Facebookissa ja/tai Twitterissä
  • Kasvu Open Karnevaalissa kuvattu voittajavideo yrityksen käyttöön
  • Kutsu Kasvu Open Karnevaaliin 2018

Kasvu Open -voittajat palkitaan näkyvyyspaketilla Kasvu Open Karnevaalissa torstaina 26.10. klo 20.00.

Growth to USA -ohjelma

USA:n markkinoiden partneritiimi palkitsee Kasvu Open Karnevaalissa 3 Kasvu Open yritystä logonäkyvyydellä NASDAQ:n videoscreenillä New York Time Squarella, sekä maksuttomalla verkottumisohjelmalla USA:n itärannikolle 22.–26.1.2018. Tämän lisäksi 12 yritystä saa ohjelman itärannikolla partnereiden vahvasti tukemaan hintaan. Lisäksi noin 30 yritystä kaikilta Kasvu Open vuosilta kutsutaan maksuttomiin Growth to USA -työpajoihin Helsinkiin partnereiden sparrattavaksi, mm. Bruce Oreckin johdolla. Growth to USA -konseptin on kehittänyt ja partneritiimin on koolle kutsunut Kasvun Roihu Oy.

Ohjelman voittajat palkitaan Kasvu Open Karnevaalissa torstaina 26.10. klo 18.00.

Tutustu Growth to USA -ohjelmaan

Growth to USA -lehdistötiedote

Growth to Shanghai -ohjelma

Kiinan markkinoiden partneritiimi palkitsi 11 Kasvu Open yritystä vahvasti tuetulla Growth to Shanghai -kansainvälistymismatkalla Kiinaan. Growth to Shanghai -konsepti sisältää 18.5. Helsingissä järjestetyn Go-to-China -workshopin ja elokuussa järjestettävän Growth to Shanghai -kansainvälistymismatkan. Kolme aikaisempien vuosien Kasvu Open yritystä saa Shanghain verkottumisohjelman maksutta Jyväskylän kaupungin kansainvälistymisstipendin muodossa. Growth to Shanghai -konseptin on kehittänyt ja partneritiimin on koolle kutsunut Kasvun Roihu Oy.

Ohjelman voittajat palkitaan Kasvu Open Karnevaalissa torstaina 26.10. klo 16.00.

Tutustu Growth to Shanghai -ohjelmaan

Growth to Shanghai -lehdistötiedote

Grano Award

Grano Oy palkitsi 3 finalistiyritystä yrityksen ilmeen, markkinointimateriaalien ja brändin sparrauksella. Grano Award -palkinnon voittajayrityksillä on hyvät liiketoimintanäkymät sekä myynnin ja markkinoinnin sparrauksella yrityksillä on hyvä potentiaali saavuttaa asettamansa kasvutavoitteet. Grano Award -palkinnon voittajat julkistettiin 4.9. Grano Jyväskylän toimitiloissa. Tutustu voittajiin tiedotteesta.

Voittaneiden yritysten uudistetut ilmeet lanseerataan Kasvu Open Karnevaalissa torstaina 26.10. klo 17.00.

Kasvun Osaajat -ohjelma

Kasvun Osaajat -ohjelmassa saatetaan yhteen yritysten kasvun osaajia ja heidän näkemystään kaipaavia yrityksiä. Jokainen Kasvu Open -kilpailussa valtakunnalliseen finaaliin edennyt yritys saa käyttöönsä oman Osaajan. Lopulliset valinnat Osaajista tekevät yrittäjät itse. Osapuolet voivat vapaasti sopia yhteistyön kestosta ja muodoista: se voi olla lyhyitä kohtaamisia ja ajatustenvaihtoa, jossa molemmat oppivat ja päivittävät käsityksiään tai pidempiaikaiseksi tähtäävää yhteistyötä. Kasvun Osaajat -ohjelman kumppaneina ovat Sitra, Suomen Ekonomit, Tekniikan Akateemiset ja PIIK.

Parhaat yritys- ja osaajaparit palkitaan Kasvu Open Karnevaalissa keskiviikkona 25.10. klo 20.30.

Tutustu Kasvun Osaajat -ohjelmaan

Suomen Kasvupalkinto

Suomen Kasvupalkinto jaetaan Kasvu Open Karnevaalissa yritykselle tai henkilölle, joka on tehnyt rohkeita avauksia viennin, uusien työpaikkojen ja innovaatioiden edistämisessä sekä on poikkeuksellisella tavalla nostanut Suomen taloutta kasvuun. Palkinto jaetaan tänä vuonna kolmatta kertaa ja palkinnon saajan valitsee Kasvu Open Board.

Suomen Kasvupalkinto jaetaan Kasvu Open Karnevaalissa keskiviikkona 25.10. klo 18.00.