Kumppaniksi Karnevaaliin

Karnevaali on koko Kasvu Open -verkoston finaalitapahtuma, jossa tapaat Jyväskylän Paviljongin katon alla koko Suomen kasvuyritysverkoston. Mahdollisuus kohdata 2000 kasvuyrityspäättäjää yhdellä kertaa. Karnevaalin kahden tapahtumarikkaan päivän aikana kuulet yritystarinoita ja pitchauksia eri puolilta Suomea tulevilta yrityksiltä, verkostoidut sekä tapaat potentiaalisia kumppaneita ja sijoittajia. Ota tilanne haltuun näkyvästi ja varaa oma paikkasi Karnevaalista. 

Osallistu Karnevaaliin!

Kumppanit näköalapaikalla Suomen kasvuhaluisimpiin yrityksiin

Tarjoamme Kasvu Open Karnevaalin kumppaneille ainutlaatuisen mahdollisuuden yhteistyöhön eniten kasvupotentiaalia omaavien yritysten kanssa sekä näköalapaikan tämän hetken mielenkiintoisimpiin ja kasvuhaluisiin yrityksiin Suomessa. Kasvu Open Karnevaalin kumppanit mielletään osaksi Kasvu Openin positiivista henkeä sekä aktiivista kasvuyritysten tukijaverkostoa.

Kumppaneina Karnevaalissa Varma sekä kaikki Kasvu Open kumppanit: Grano, Jyväs-Caravan, Äänekoski, Keski-Suomen liitto, Markkinointi akatemia, Laukaa, KPMG, Nordea, Vauraus, Lombard, Kitee, Innovestor, Yrittäjät, Technopolis, Business JKL, Finnvera, ISKU, Business Finland ja Jyväskylän Kaupunki. 

Kumppanuuden mahdollisuudet

Olemme suunnitelleet sinua varten erilaisia kumppanuusvaihtoehtoja, joista voit valita yhden tai useamman tavoitteitasi parhaiten tukevan kokonaisuuden. Kun haluat kumppaniksi Kasvu Open Karnevaaliin tai saada tarkempia tietoja vaihtoehdoista, kysymyksiisi vastata mielellään karnevaalituottaja Katariina Kovakoski, p.050 439 8988 tai katariina.kovakoski@kasvuopen.fi.

Voit kysyä lisää myös Kasvu Openin chatissa. Chat-ikkuna aukeaa kaikilla kasvuopen.fi-sivuilla

KASVUN PAIKAT

Voit tuoda oman yrityksesi erinomaisuuden esille kaikille tapahtuman osallistujille valitsemallasi kasvun paikalla. Paikat sijaitsevat keskellä tapahtuma-aluetta ja osallistujia ohjataan erilaisin tavoin tutustumaan niihin kaikkiin. Kasvun paikat on suunniteltu tyylikkäästi yhtenäisen tapahtumakonseptin ilmeeseen sopivaksi, joten sinun tarvitsee vain toimittaa yrityksesi logo ja pääviesti, jonka haluat vieraille kertoa ja muu on mietitty puolestasi. Ei erillisten roll-upien kuljetusta ja kasaamisen vaivaa sinulle. Saavut vain paikalle ja tapaat omalla pisteelläsi potentiaaliset kumppanisi ja asiakkaasi.

Kaikki kasvun paikan varanneet yritykset saavat näkyvyyden Karnevaalin nettisivuilla sekä uudessa Kasvu Open App:ssä, joka on Karnevaalin virallinen ohjelma ja aikataulu taskussasi tapahtuman aikana. Kasvu Open some –kanavissa kerrotaan viikoittain vahvistuneista kumppanuuksista. 

Kaikki kasvun paikat sisältävät 2 ruokailupassia tapahtumaan (arvo á 55 €/kpl). Ruokalupassiin sisältyy lounas molemmille tapahtumapäiville sekä iltaruoka. Tarkemmat ohjeet ruokapassien varaamiseen saat tilausvahvistuksen yhteydessä.

ALKAVA KASVUN PAIKKA

Alkava kasvun paikka tarjoaa sinulle tapahtuman ajaksi oman tukikohdan ja varmistaa, ettei yrityksesi jää keneltäkään tapahtuman osallistujalta huomaamatta. Paikan avulla tavoitat 2000 suomalaisten kasvuyritysverkoston jäsentä ja pääset kertomaan heille oman viestisi. Tyylikäs toteutus hoidetaan puolestasi niin, että sinun tarvitsee vain saapua paikalle.

Alkava kasvun paikka  

 • Oma kasvun paikka
 • Tulostettu ja personoitu taustaseinän, leveys 1000 mm ja seinämän runko
 • Asennus tapahtumaa edeltävänä päivänä
 • Purku tapahtuman jälkeisenä päivänä
 • Sähkö ja langattoman nettiyhteyden
 • Optiona voit tilata lisäelementtejä, kuten personoitu tablet-teline tai lisäkalusteita erillisen hinnaston mukaan
 • Kaksi ruokailupassia Karnevaaliin

HINTA 1520 € + alv 24 %

Lataa Alkavan kasvun paikan esite

HIENO KASVUN PAIKKA

Hienolla kasvun paikalla yrityksesi ei jää huomaamatta. Paikan avulla tavoitat tapahtumassa 2000 suomalaisen kasvuyritysverkoston jäsentä ja pääset kertomaan heille oman viestisi ja Kasvu Openin viestintä välittää viestisi myös niille, jotka eivät tapahtumaan osallistu. Tyylikäs toteutus hoidetaan puolestasi niin, että sinun tarvitsee vain saapua paikalle.

HIENO KASVUN PAIKKA

Paikan koko n. 2x4 m sisältäen:

 • Tulostetun taustaseinä leveys 2000mm personoituna yrityksellesi
 • Pystypöytä ja tuolit 2kpl
 • Kohdevalot 2kpl
 • Asennuksen tapahtumaa edeltävänä päivänä
 • Purkamisen tapahtuman jälkeisenä päivänä
 • Sähkö ja langaton verkkoyhteys
 • Optiona palstallesi voit tilata lisäelementtejä, kuten diginäytön tai lisäkalusteita erillisen hinnaston mukaan
 • Kaksi ruokailupassia Karnevaaliin

Hienoon kasvun paikkaasi kuuluu lisäksi viestinnällinen näkyvyys: blogi ja somenostot blogista Kasvu Open kanavissa (Kasvu Openin viestintä hoitaa) sekä Facebook –live tervehdys Karnevaali –tapahtumassa (Kasvu Openin viestintä hoitaa).

Lisäksi kaikki kasvun paikan varanneet yritykset saavat näkyvyyden Karnevaalin nettisivuilla sekä uudessa Kasvu Open App:ssä,  joka on Karnevaalin virallinen ohjelma ja aikataulu taskussasi tapahtuman aikana. Kasvu Open some –kanavissa kerrotaan viikoittain vahvistuneista kumppanuuksista.

HINTA 3450 € + ALV 24 %

Lataa Hienon kasvun paikan esite

ISO KASVUN PAIKKA

Isoa kasvun paikkaa ei voi ohittaa. Tarjoat osallistujille kohtaamispaikan, jossa sinun on mahdollista keskustella potentiaalisten asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa ja kertoa ainutlaatuinen tarinasi. Paikan avulla tavoitat tapahtumassa 2000 suomalaisen kasvuyritysverkoston jäsentä ja pääset kertomaan heille oman viestisi ja Kasvu Openin viestintä välittää viestisi myös niille, jotka eivät tapahtumaan osallistu. Tyylikäs toteutus hoidetaan puolestasi niin, että sinun tarvitsee vain saapua paikalle.

ISO KASVUN PAIKKA

Paikan koko n. 4x4 m sisältäen:

 • Tulostetun taustaseinä leveys 4000mm personoituna yrityksellesi
 • Pystypöytä ja tulit 2 kpl
 • Pöytäryhmä tuoleineen
 • Kohdevalot 3kpl
 • Asennuksen tapahtumaa edeltävänä päivänä
 • Purkamisen tapahtuman jälkeisenä päivänä
 • Sähkö ja langaton nettiyhteys
 • Optiona palstallesi voit tilata lisäelementtejä, kuten diginäytön tai lisäkalusteita erillisen hinnaston mukaan
 • Kaksi ruokailupassia Karnevaaliin

Isoon kasvun paikkaan kuuluu lisäksi viestinnällinen näkyvyys: videotervehdykset tai asiantuntijahaastattelut (video/blogi) Kasvu Openin kanaviin (Kasvu Openin viestintä hoitaa) sekä Facebook –live tervehdys Karnevaali –tapahtumassa (Kasvu Openin viestintä hoitaa). Lisäksi kaikki kasvun paikan varanneet yritykset saavat näkyvyyden Karnevaalin nettisivuilla sekä uudessa Kasvu Open App:ssä,  joka on Karnevaalin virallinen ohjelma ja aikataulu taskussasi tapahtuman aikana. Kasvu Open some –kanavissa kerrotaan viikoittain vahvistuneista kumppanuuksista.

HINTA 4950 € + ALV 24 %

Lataa Ison kasvun paikan esite

KESKUSTELUN PAIKKA - TEEMAPÖYDÄT

Teemapöydät ovat kiinteä osa Karnevaali ohjelmasisältöä kaikille osallistujille. Teemapöydät on yhdistelmä asiantuntemusta ja verkostoitumista. Teemapöytien keskusteluja markkinoidaan aktiivisesti kaikille Karnevaalin osallistujille.

Teemapöydissä voit jakaa omaa asiantuntemustasi yhdeksälle keskusteluun mukaan ilmoittautuneelle Karnevaalin osallistujalle 25 minuutin ajan.

Teemapöydän saat käyttöösi 5 eri keskustelukierrokseen omalla teemallasi, (á kierros 25 minuuttia) eli saat mahdollisuuden tavata yhteensä 45 juuri sinun teemastasi kiinnostunutta osallistujaa, joiden yhteystiedot saat tapahtuman jälkeen. Voit jakaa kierrokset kahdelle Karnevaali päivälle tai pitää kaikki lähdöt yhtenä päivänä. Teemapöytiä voi varata

 • ke 23.10. klo 16.15-19.15
 • to 24.10. klo 11.00-14.30 välisille ajoille.

Teemapöydän tavoitteena on nostaa esiin omaa asiantuntemusta ja keskustella yhdessä aiheeseen liittyen.

Asiantuntijan lisäksi pöydässä on paikka 9 vieraalle, jotka voivat ilmoittautua keskusteluun mukaan tapahtumailmoittautumisen yhteydessä tai tapahtumapäivien aikana. Mitä houkuttelevampi kuvaus teemastasi - sitä enemmän kiinnostuneita! Teemapöydän asiantuntijoista tehdään ennen tapahtumaa asiantuntijaesittely joko blogina tai videona, joka julkaistaan Kasvu Openin viestintäkanavissa (Kasvu Open viestintä hoitaa)

HINTA 3950 € + ALV 24 %

Lataa Keskustelun paikka -kuvaus

LATAUSPAIKAT

Latauspaikoilla voit tuoda esiin yritystäsi modernimmalla tavalla perinteisen esittelypaikan rinnalla tai sijaan. Voit halutessasi toteuttaa osallistumisen latauspaikkojen sponsoroinnissa myös yhteistyössä muiden yritysten kanssa. 

Latauspaikka mahdollisuuksia on Karnevaalissa kolme erilaista: kahvi/tee, hedelmä sekä snack (dippivihannekset ja ruislastut). Voit valita vaihtoehdoista yhden ja tämä tarjoilupaikka personoidaan yrityksesi ilmeellä.

Latauspaikat sijoitetaan tapahtumassa yhteiseksi alueeksi ja niiden yhteyteen rakennamme kohtaamispaikan.

Vaihtoehdot, jotka voit tarjota kaikille tapahtuman osallistujille:

 1. kahvia ja haudutettua teetä MYYTY!
 2. laaja valikoima hedelmiä
 3. dippivihanneksia sekä jälkiuunilastuja yrttidipillä MYYTY!

Hintaan sisältyy pahviset kertakäyttöastiat, lusikat, servietit jne. Valkoiset kertakäyttöastiat voidaan personoida tarroilla yritysilmeen mukaan. Jyväskylän Gradian opiskelijat pitävät huolta tarjoilusta, paikan siisteydestä ja palvelusta ja halutessasi voit antaa opiskelijoille työpaidat yrityksesi omalla logolla. 

HINTA 5450 € + ALV 24 % /TARJOILUVAIHTOEHTO

Lataa Latauspaikat -kuvaus

NÄYTÖN PAIKKA

Näytön paikka -kokoontumisia voit järjestää 20-50 tai 60-200 hengelle. Näytön paikka -oheistilaisuudet on tarkoitettu oman tilaisuutesi järjestämiseen Karnevaalin aikana. Voit halutessasi järjestää oheistilaisuutesi omille kutsuvieraillesi tai avoimesti kaikille Karnevaali vieraille. Tarvittaessa voimme hoitaa ilmoittautumisjärjestelyt puolestasi!

Omat oheistilaisuudet ovat erinomainen tapa järjestää 1-2 tunnin yhteinen hetki asiatapahtuman merkeissä jakaen yrityksesi asiantuntemusta. Tilaisuuksia on mahdollista järjestää

 • ke 23.10. klo 8.30-12.00
 • ke 23.10. klo 16.00-19.00
 • to 24.10. klo 8.00-9.00
 • to 24.10. klo 11.00-14.00

HINTA: Oheistilaisuudet hinnoitellaan henkilömäärän mukaan:

 • Pieni näytön paikka 1500 € + alv.
 • Iso näytön paikka 1900 € + alv.

Tilaisuudet sisältävät kahvin, teen ja suolaisen bruchetan kasvis tai lihatäytteellä. Halutessasi voit aina tilata lisätarjoiluja Jyväskylän Paviljonki-ravintolalta toiveidesi mukaan. Lisätarjoilut eivät sisälly kokonaishintaan.

Lataa Näytön paikka -kuvaus

ISOT JA PIENET LASILLISET

Isoja ja pieniä lasillisia voit järjestää 20-50 tai 60-200 hengelle. Tilaisuudet on tarkoitettu omien yksityistilaisuuksiesi järjestämiseen Karnevaalin aikana. Voit halutessasi järjestää oheistilaisuutesi myös avoimesti kaikille Karnevaali vieraille. Me hoidamme ilmoittautumismahdollisuuden puolestasi!

Omat oheistilaisuudet ovat rento tapa järjestää 2 tunnin yhteinen hetki esimerkiksi etkojen merkeissä oman firman porukalla tai kutsumillesi vieraille ennen Kasvu Openin virallisille jatkoille siirtymistä tai kutsua vielä omaa verkostoa juhlimaan Kasvu Open kauden päätöstä tapahtuman loppumetreille. Lasillisia voi järjestää ke 23.10. klo 16-22 tai to 24.10. klo 15-17.

Oheistilaisuudet hinnoitellaan henkilömäärän mukaan:

 • Pienet lasilliset (20-50 hlöä) 1500 € + alv.
 • Isot lasilliset (60-200 hlöä)  1900 € + alv.

Hinnat (iso ja pieni) sisältävät kuohuviinitarjoilun sekä tunnelmavalaistuksen ja taustamusiikkia. Halutessasi voit aina tilata lisää tarjoiluja Jyväskylän Paviljonki ravintolalta toiveidesi mukaan. Lisätarjoilut eivät sisälly kokonaishintaan.

Lataa Lasilliset-kuvaus

ETKOT, JATKOT JA JÄLKEISET

Etkot, Jatkot tai jälkeiset Sokos Hotel Paviljongin ylimmän kerroksen saunalla? Hulppea tapa järjestää omat etkot tai jatkot keskiviikolle tai Karnevaalin jälkeiset torstai iltapäivänä voittajien julkistuksen jälkeen

10-24 hengelle / 3h

Tilassa kokouspöytä isolla näytöllä sekä pyyhkeet saunomista varten. Pakettiin kuuluu ruokailu valintasi mukaan (Italialainen tai Terveys menu) sekä 12cl proseccoa/osallistuja.
Sitovat varaukset 6.9. mennessä

HINTA 1500€ + alv 24 %

Lataa Etkot, jatkot ja jälkeiset -kuvaus

RÄÄTÄLÖITY PAIKKA

Onko sinulla oma visio siitä, miten haluaisit näkyä Karnevaalissa? Ota yhteyttä!

Katariina Kovakoski
katariina.kovakoski@kasvuopen.fi
0504398988