Kasvu Open Karnevaalin Mediapaketti


Vuoden energisin kasvuyritystapahtuma

Kasvu Open Karnevaali on yhdistelmä kasvuyritystapahtumaa, messuja, seminaaria ja yrityskilpailua. Se on jokavuotinen tapahtuma kasvuyrityksille, uusille kyvyille ja konkareille, mutta on myös avoin yleisölle.

Tapahtuman monipuolinen sisältö muodostuu mielenkiintoisista puheenvuoroista, yritystarinoista ja pitcheistä, vapaasta verkostoitumisesta, teemapöytäkeskusteluista ja viihteellisestä sisällöstä.

Tämän vuoden teemana Maailmanluokan ratkaisut

Miten vauraus ja taloudellinen kehitys voitaisiin turvata tekemällä se ympäristön ja ihmisten kannalta oikein. On selvää, että uusien teollisuuden alojen on toimittava kestävämmin kuin sata vuotta sitten.

Tästä syystä Kasvu Openissa sparrataan tänä vuonna yrityksiä, joiden toiminta liittyy jollakin tapaa nykyhetken haasteisiin. Paikallisuuden ja kestävän kehityksen teemat on huomioitu myös tapahtuman järjestämisessä ruokailusta somistukseen. 

Materiaaleja

Kuvia viime vuoden Karnevaalista
Tästä pääset suoraan vuoden 2017 Karnevaalikuviin. Kuvien merkinnäksi Matias Ulfves / Kasvu Open, paitsi jos toisin mainittu.

Kuvat
Kaikki Kasvu Openin tapahtumakuvat löydät kasvuopen.kuvat.fi osoitteesta. Mukana niin Karnevaali- kuin muitakin tapahtumakuvia. Kuvien merkinnäksi Matias Ulfves / Kasvu Open, paitsi jos toisin mainittu.

Logot
Materiaalipankista löytyvät Kasvu Openin ja Kasvu Open Karnevaalin viralliset logot yleisimmissä formaateissa. 'Muut materiaalit' kansiosta löytyy myös graafinen ohjeistus.

Karnevaalin uutiset
Karnevaalin ajankohtaisia aiheita pääset katselemään täältä.

Karnevaalin facebook-sivut
Tapahtumien järjestämisessä facebook on edelleen erittäin toimiva. Sivuille päivitetään samoja aiheita kuin Karnevaalin nettisivuillekin.

 

 

Akkreditointi

Mikäli haluat saada mediapassin Karnevaliin, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@kasvuopen.fi. Voit käyttää alla olevaa pohjaa. Mediapassi-pyynnöt viimeistään 21.10.2018 mennessä.

Otsikko: Akkreditointi
Nimi:
Ammattinimike:
Puhelinnumero:
Lehden tai median nimi:
Teetkö juttua verkkoon / printtiin / radioon / televisioon / uutistoimistolle? :
Tarvitsetko passia muille, esim kuvaaja? :

Voit myös kertoa omin sanoin, minkätyyppistä tai laajuista juttua olet ajatellut tehdä. Autamme kysymyksissä.

Voit myös ottaa yhteyttä kysyäksesi aihepiiriä tai tietyntyyppistä yritystä, joka sinua mahdollisesti kiinnostaisi. Autamme parhaamme mukaan löytämään oikeat henkilöt. Paviljongissa median käytössä on rauhallisempi työskentelytila ja vip-tila, jota voi tarvittaessa käyttää haastatteluihin.

Yhteydenotot:
Juuso Välimaa
Viestintäpäällikkö
Kasvu Open Oy
+358 50 543 1400
juuso.valimaa@kasvuopen.fi

 

Kasvu Openin some-kanavat

 Linkedin
 Twitter
 Facebook
 Instagram