Medialle


Energisin kasvuyritystapahtuma

Kasvu Open Karnevaali on yhdistelmä kasvuyritystapahtumaa, messuja, seminaaria ja yrityskilpailua. Karnevaali on jokavuotinen tapahtuma kasvuyrityksille, uusille kyvyille ja konkareille, mutta on avoin myös yleisölle.

Tapahtuman monipuolinen sisältö muodostuu mielenkiintoisista puheenvuoroista, yritystarinoista ja Kasvu Open sparrausprosessin finalisti yritysten kasvun pitcheistä, vapaasta verkostoitumisesta, kumppaneidemme luotsaamista teemapöytäkeskusteluista ja muusta viihteellisestä sisällöstä. 

Materiaaleja

Kuvat
Kaikki Kasvu Openin tapahtumakuvat löydät kasvuopen.kuvat.fi osoitteesta. Mukana niin Karnevaali- kuin muitakin tapahtumakuvia. Kuvien merkinnäksi Matias Ulfves / Kasvu Open, paitsi jos toisin mainittu.

Logot
Materiaalipankista löytyvät Kasvu Openin ja Kasvu Open Karnevaalin viralliset logot yleisimmissä formaateissa. 'Muut materiaalit' kansiosta löytyy myös graafinen ohjeistus.

Karnevaalin uutiset
Karnevaalin ajankohtaisia aiheita pääset katselemään täältä.

 


Akkreditointi

Mikäli haluat saada mediapassin Karnevaliin, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@kasvuopen.fi. Voit käyttää alla olevaa pohjaa. Mediapassi-pyynnöt viimeistään 21.10.2018 mennessä.

Otsikko: Akkreditointi
Nimi:
Ammattinimike:
Puhelinnumero:
Lehden tai median nimi:
Teetkö juttua verkkoon / printtiin / radioon / televisioon / uutistoimistolle? :
Tarvitsetko passia muille, esim kuvaaja? :

Yhteydenotot:
Jaana Seppälä
Operatiivinen johtaja
Kasvu Open Oy
+358 50 543 1400
jaana.seppala@kasvuopen.fi

 

Kasvu Openin some-kanavat

 Linkedin
 Twitter
 Facebook
 Instagram