Saapumisohjeet


Kaikki tiet vievät Paviljonkiin

Kasvu Open Karnevaali järjestetään messu- ja kongressikeskus Jyväskylän Paviljongissa, jonka yhteydestä löytyvät hyvät majoitus-, pysäköinti- ja ravintolapalvelut.

Lentoyhteys Helsingistä Jyväskylään on n. 35 minuuttia ja ajomatka Tikkakosken lentokentältä Jyväskylän Paviljonkiin n. 20 minuuttia. Junayhteys kestää 3 tuntia ja bussiyhteys n. 4 tuntia. Autolla Helsingistä on alle kolmen tunnin ja Oulusta n. neljän tunnin ajomatka Jyväskylään.


Jyväskylän Paviljonki
Lutakonaukio 12
40100, Jyväskylä
Google maps -linkki
Tarkkat navigaattorin koordinaatit Paviljonkiin:
62° 14′ 23.65″ N 25° 45′ 27.08″ E

 

Pysäköinti

Paviljongin pysäköintialueita hallinnoi Jyväs-Parkki Oy. Paviljongilla on kaksi pysäköintitaloa, P-Paviljonki 1 (sisäänkäynti Satamakadulta) ja P-Paviljonki 2 (sisäänkäynti Uno Savolan kadulta). Lisäksi Paviljongin B-hallin takana on näytteilleasettajille tarkoitettu pysäköintialue P-Paviljonki 3.

Hyvä vaihtoehto on myös jättää auto hotelliin tai muuten Jyväskylän keskusta-alueelle ja kävellä Matkakeskuksen ylikulkusillan kautta messuille. Jyväskylän kaupungin alueella, kävelymatkan päässä Paviljongista, on runsaasti tilaa kaupungin P-taloissa. Tutustu Jyväskylän pysäköintikarttaan ja pysäköintitaloihin. Rakentamis-/purkuajan pysäköintikortit saa päiväkohtaisesti P3-alueen valvojilta näytteilleasettaja- tai rakentajakorttia näyttämällä. Pysäköinti on maksullista kaikilla alueilla.