Kasvu Invitation 2019

Sparrausta kasvuyritysten suurimpiin osaamistarpeisiin

Ilmoittaudu mukaan 

Kasvu Invitation -ohjelma

Syksyllä 2019 toteutettava Kasvu Invitation -kokonaisuus paneutuu pk-yritysten suurimpiin kasvun haasteisiin. Kasvu Invitation -ohjelmat toteutetaan yhteistyössä vaikuttavan kumppanijoukon kanssa ja ne ovat avoimia ja maksuttomia kaikille teemoista kiinnostuneille pk-yrityksille.

Kasvu Invitation -ohjelmat:

  • Rahoituksen ja kansainvälistymisen Kasvu Invitation
  • Tuotannon ja tuotekehityksen Kasvu Invitation
  • Verkkokaupan Kasvu Invitation

Valitse siis sinua eniten kiinnostava teema ja ilmoittaudu mukaan!


Mikä on Kasvu Invitation?

Kasvu Invitation -ohjelmat ovat tarkoitettu tietystä liiketoiminnan teemasta sparrausta kaipaaville kasvuyrityksille. Yrityksesi toimialalla, koolla tai iällä ei ole väliä, tärkeintä on että yritykseltäsi löytyy halua kasvaa! Kasvu Invitation –ohjelmat vastaavat kasvuyritysten yleisimpiin kasvun haasteisiin. Kasvu Invitation tarjoaa mahdollisuuden oman kasvusuunnitelman hiomiseen yhden kehittämiskohteen kautta. Se on tarkoitettu kaikille kasvua tavoitteleville yrityksille, jotka ovat kiinnostuneet kehittämään liiketoimintaansa. Osallistuminen Kasvu Invitation -ohjelmaan on yrityksille maksutonta.

Näin Kasvu Invitation -ohjelma etenee

Kasvu Invitation -ohjelma koostuu kahdesta osasta. Ensimmäisenä on vuorossa työpajapäiva eri kehittämisteemoista, jotka järjestetään torstaina 5.9.2019 klo 9.00–16.00 eri puolella Suomea. Teemat vaihtelevat paikkakunnittain. Jokaisen teeman työpajassa työskentelee mukaan ilmoittautuneet yritykset pienryhmissä. 

Kasvu Invitation -ohjelmien toinen osa järjestetään Kasvu Open Karnevaalin yhteydessä keskiviikkona 23.10.2019. Syyskuussa 5.9. järjestettävän työpajapäivän jälkeen Kasvu Invitation -ohjelman kumppanit valitsevat jokaisesta teemasta kiinnostavimmat yritykset Kasvu Open Karnevaaliin 23.10. Jyväskylään. Karnevaalin yhteydessä näille yrityksille järjestetään yrityskohtaisia one-to-one -tapaamisia asiantuntijoiden kanssa. 

Ilmoittaudu mukaan

Kasvu Invitation -ohjelmien teemat

Tuotanto ja tuotekehitys Kasvu Invitation -ohjelma

Tuotannon ja tuotekehityksen Kasvu Invitation -ohjelma tarjoaa sparrausta tuotannon kehittämiseen ja tuotekehitykseen. Ilmoittautumalla mukaan Tuotannon ja tuotekehityksen Kasvu Invitation -ohjelmaan yritys saa maksutonta sparrausta liike-elämän, tuotannon ja tuotekehityksen huippuasiantuntijoilta sekä pääsee verkostoitumaan alan asiantuntijoiden ja kanssayrittäjien kanssa. Ohjelma tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua Sievin teollisuuspuistoon ja alueen tuotannon ja tuotekehityksen kasvaviin yrityksiin.

Tuotanto ja tuotekehitys Kasvu Invitation –ohjelman kumppaneina toimivat Sievi, Sievin teollisuuspuisto, Scanfil, Centria ammattikorkeakoulu, Oulun yliopisto ja Pohjois-Pohjanmaan liitto.

Rahoituksen ja kansainvälistymisen Kasvu Invitation -ohjelma

Mitä rahoitusmahdollisuuksia markkinoilla on? Kuinka otat rahoituksen osaksi yrityksenne kasvu – ja kansainvälistymisstrategiaa? Miten valitset yrityksellenne sopivimman rahoitusvaihtoehdon? Miten vakuutat rahoittajan? Kuinka onnistunut rahoituskierros toteutetaan? Kuinka rakentaa kansainvälistymisstrategia? Miten valita oikeat markkinat yritykselle? Millaisia riskejä kansainvälistymiseen liittyy - ja kuinka välttää ne?

Jotta yritysten ei tarvitse painia yksin rahoitukseen ja kansainvälistymiseen liittyvien kysymysten äärellä, olemme koonneet monipuolisen joukon asiantuntijoita kokoon toteuttamaan kanssamme Rahoituksen ja Kansainvälistymisen Kasvu Invitation -ohjelmaa. Ohjelmassa paneudutaan rahoituksen ja kansainvälistymisen yleisimpiin kysymyksiin yhdessä ohjelman kumppaneiden; Capmanin, Rahoitusneuvojan, Vinanssin, Marshin sekä Kasvu Openin valtakunnallisten kumppanien Nordean, Vaurauden ja Innovestorin kanssa.

Verkkokaupan Kasvu Invitation -ohjelma

Onko kasvusuunnitelmasi toteuttaminen kiinni kannattavan verkkoliiketoiminnan saavuttamisesta? Verkkokaupan Kasvu Invitation -ohjelmassa keskitytään kasvun vauhdittamiseen digitaalisen liiketoiminnan keinoin. Työpajoissa keskitytään kumppaneiden kanssa auttamaan yrityksiä kehittämään verkkokaupan kokonaisvaltaisuutta, tilaus-toimitusketjua, luotettavuutta ja sujuvuutta sekä asiakaskokemusta ja digitaalisen markkina-alueen ymmärrystä. Kasvu Invitation tarjoaa asiantuntijoiden lisäksi mahdollisuuden tavata muita verkkoliiketoimintaan liittyviä haasteita läpikäyviä kasvuyrityksiä sekä solmia uusia kumppanuuksia verkkoliiketoiminnan ympärille.