BusinessJyväskylä Kasvupolku® 2018

Jyväskylän veturiyritykset Moventas, Komas, CGI, Valmet, Elomatic, Digia ja Jyväskylän Energia ovat yhdistäneet voimansa Business Jyväskylän kanssa teollisuuden ja it-alan yritysten kasvun tukemiseksi ja potentiaalisten uusien kumppanien löytämiseksi.

Hae mukaan Kasvupolulle

Sparrausta kasvusuunnitelmalle ja todellisia bisnesmahdollisuuksia

Toimiiko yrityksenne teollisuuden tai it-alan parissa? Haluatteko löytää uusia kumppanuuksia ja bisnesmahdollisuuksia? Vuonna 2018 Jyväskylän veturiyritykset Moventas, Komas, CGI, Valmet, Elomatic, Digia ja Jyväskylän Energia ovat yhdistäneet voimansa Business Jyväskylän kanssa teollisuuden ja it-alan yritysten kasvun tukemiseksi ja potentiaalisten uusien kumppanien löytämiseksi. Uusien kumppanuuksien lisäksi Kasvupolku tarjoaa mahdollisuuden päästä osaksi Jyväskylän kasvuekosysteemiä, missä kaupunkikehitysalustat älykaupunkialue Kangas, liikunnan ja hyvinvoinnin Hippos ja terveydenedistämisalue Kukkula tarjoavat uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen ja laajentamiseen.

Mikä Kasvupolku®?

Kasvupoluksi kutsutaan Kasvu Openin alue- tai toimialakohtaista tapahtumakokonaisuutta. Kasvupolku käsittää yleensä starttitilaisuuden, kaksi sparrauspäivää eli Kiitorataa sekä semifinaalin, josta kaksi lupaavinta yritystä etenee valtakunnalliseen Kasvu Open -finaaliin. Kiitoradoilla yritykset kohtaavat eri alojen asiantuntijoita eli mylläreitä 45 minuutin mittaisissa luottamuksellisissa tapaamisissa. Tutustu sanastoon ja usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lisätietoa Kasvupolusta

Mikä on BusinessJyväskylä Kasvupolku®?

BusinessJyväskylä Kasvupolku® tukee teollisuuden ja ICT-alan kasvuyrityksiä liiketoiminnan ja kasvusuunnitelmien kehittämisessä. Kasvupolun kumppanit, kuten Moventas, Komas, CGI, Valmet, Elomatic, Digia ja Jyväskylän Energia etsivät Kasvupolulta myös yrityksiä, joiden kanssaan he voisivat löytää yhteistyö- ja bisnesmahdollisuuksia.

CGI:ssä yhdistyy globaali ICT osaaminen ja yli 40 vuoden kokemus suomalaisesta tietojärjestelmämarkkinasta. Haemme ekosysteemiimme ja tarjontaamme rikastajiksi uusia, myös kehityskaarensa alkuvaiheessa olevia innovatiivisia yrityksiä. Kasvu Open Jyväskylän puitteissa toivomme kohtaavamme uusia kumppaneita erityisesti hyvinvointialan suomalaisiin ja kansainvälisiin ICT -tarpeisiin. -CGI, Kasvupolun kumppanit

Kasvupolun tarkoituksena onkin luoda myös yhteistyömahdollisuuksia kumppaneiden ja kasvuhaluisten pk-yritysten välille ja luoda yhdessä tulevaisuuden teollisuus- ja ICT-alaa.

Toivomme tapaavamme innovatiivisia ja kasvukykyisiä yrityksiä, jotka ratkovat joustavan teollisuusautomaation ja robotisoinnin haasteita. -Komas, Kasvupolun kumppani

Liiketoimintasparrauksen ja mahdollisten kumppanuuksien lisäksi BusinessJyväskylä Kasvupolku® tarjoaa yrityksille mahdollisuuden päästä osaksi Jyväskylän kasvuekosysteemiä, missä kaupunkikehitysalustat älykaupunkialue Kangas, liikunnan ja hyvinvoinnin alue Hippos ja terveydenedistämisalue Kukkula tarjoavat uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen ja laajentamiseen. 

Kasvupolku®-sparraukseen valitaan mukaan kaikkiaan 30 yritystä, jotka pääsevät mukaan asiantuntijasparraukseen. Mukaan voivat hakea kaikki kasvunälkäiset yritykset toimialaan, ikään, kokoon tai sijaintiin katsomatta. Kukin yritys tapaa Kasvupolun aikana vähintään 5 asiantuntijaa luottamuksellisissa tapaamisissa. 

Lue lisää täältä

Miten pääsen mukaan Kasvupolulle?

Voit hakea mukaan Business Jyväskylä Kasvupolku®-sparraukseen täyttämällä hakulomakkeen 27.4.2018 mennessä. Kaikille mukaan hakeneille ilmoitetaan valinnoista haun päätyttyä.  Valintakriteereissä painottuu yrityksen kasvun nälkä, kasvupotentiaali (markkinatilanne, kansainvälistymismahdollisuudet, tiimi), skaalautuvuus, uskottavuus, ajankohtaisuus, mahdollisuus vaikuttaa markkinaan ja omintakeisuus.

Kasvupolun aikataulu

Kasvupolulle mukaan valituille yrityksille järjestetään sparrausta kevään 2018 aikana, joista ensimmäiselle 15 yritykselle on luvassa sparrausta 16.5. Jyväskylässä. Toiset 15 yritystä osallistuu 12.6. Espoossa järjestettävään Kiitoratapäivään. Sparrauksessa mukana olleista yrityksistä valitaan 10-15 yritystä vielä toiseen, Jyväskylä Neste Rallyn yhteydessä järjestettävään Business Erikoiskokeelle 26.7.2018. Business Erikoiskokeen yhteydessä Kasvupolun tuomaristo valitsee kaksi voittajaa, jotka etenevät valtakunnalliseen Kasvu Open 2018 -finaaliin.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä.

BusinessJyväskylä Kasvupolku®  -fasilitaattori
Nina Rautiainen
044 044 1111
nina.rautiainen@roihu.com

Kasvu Open Karnevaali 2018

Olemalla mukana Kasvu Open Karnevaalissa varmistat oman paikkasi koko Suomen kasvuyritysverkoston kohtaamisessa.

Ohjelmaan saattaa tulla tarkennuksia.

Lue lisää ja tule mukaan