Myynnin ja markkinoinnin Kasvupolku®

Kasvu Openissa yrityksen iästä, koosta tai toimialasta riippumatta yrittäjä saa apua kasvusuunnitelmaansa. Me tuomme sparrauksen, rahoittajat ja osaajat - lisää vain kasvutahto ja sisu. 

Valtakunnan kärkiosaajat sparraavat myyntimuskelisi kesäkuntoon – maksutta!

Onko yrityksenne kasvupotentiaali väkevä, mutta myynti ja markkinointi muodostavat kasvun pullonkaulan? Tällä Kasvupolulla myynti- ja markkinointimaailman kovimmat personal trainerit sparraavat yrityksenne kesäksi kasvukuntoon. Intensiivisten treenipäivien aikana tulet saamaan myös vertaistukea muilta kasvuyrityksiltä sekä solmit uusia kumppanuuksia. Mitä vielä odotat? Markkinointikunto saavutetaan vain aloittamalla. Hae heti mukaan!

Tutustu Kasvupolun voittajiin

Tiedote

Mikä Kasvupolku®?

Kasvupoluksi kutsutaan Kasvu Openin alue- tai toimialakohtaista tapahtumakokonaisuutta. Kasvupolku käsittää yleensä starttitilaisuuden, kaksi sparrauspäivää eli Kiitorataa sekä semifinaalin, josta kaksi lupaavinta yritystä etenee valtakunnalliseen Kasvu Open -finaaliin. Kiitoradoilla yritykset kohtaavat eri alojen asiantuntijoita eli mylläreitä 45 minuutin mittaisissa luottamuksellisissa tapaamisissa. Tutustu sanastoon ja usein kysyttyihin kysymyksiin.

Lisätietoa Kasvupolusta

Mikä ihmeen Kasvupolku®?

Kasvupoluksi kutsutaan Kasvu Openin alue- tai toimialakohtaista tapahtumakokonaisuutta. Kasvupolku käsittää yleensä starttitilaisuuden, kaksi sparrauspäivää eli Kiitorataa sekä semifinaalin, josta kaksi lupaavinta yritystä etenee valtakunnalliseen Kasvu Open -finaaliin. Kiitoradoilla yritykset kohtaavat eri alojen asiantuntijoita eli mylläreitä 45 minuutin mittaisissa luottamuksellisissa tapaamisissa. Tutustu sanastoon ja usein kysyttyihin kysymyksiin

Mikä on Myynnin ja markkinoinnin Kasvupolku®?

Myynnin ja markkinoinnin Kasvupolku® on osa Suomen suurinta pk-yritysten kasvun tukemisen sparrausohjelmaa Kasvu Openia, joka auttaa maksutta kasvuhaluisia yrityksiä niiden kasvusuunnitelmien pohjalta. Kasvuohjelmia eli Kasvupolku®-ohjelmia järjestetään ympäri Suomen.

Myynnin ja markkinoinnin Kasvupolulle voivat hakea mukaan kaikki kasvunälkäiset yritykset ikään, kokoon tai sijaintiin katsomatta. Kasvupolulle haetaan valtakunnallisesti yrityksiä, joilla on toimialasta riippumatta suuri kasvupotentiaali, mutta kriittisin kasvun pullonkaula on myynnissä ja markkinoinnissa. Suurin haaste voi liittyä  esimerkiksi myynti- ja markkinointistrategian tai ydinviestin kirkastamiseen, asiakaskeskeisen yrityskulttuurin luomiseen, digitaalisten kanavien hyödyntämiseen, myynnin johtamiseen, asiakastiedon hallintaan tai vaikkapa henkilökohtaisiin myyntitaitoihin. Jos sinulla on erinomainen kasvusuunnitelma, mutta tarvitset myynnin ja markkinoinnin huippuasiantuntijoiden apua ja verkostoja, niin jätä hakemuksesi heti!

Hakemusten perusteella alueellinen tuomaristo valitsee mukaan 15 suurimman kasvupotentiaalin omaavaa yritystä, jotka saavat kahden päivän ajan maksutonta sparrausta kasvun Kiitoradoilla Suomen liike-elämän asiantuntijoilta. Nämä kokeneet “myllärit” auttavat yrityksiä löytämään kasvun eväitä ja kontakteja luottamuksellisesti kahdenkeskisissä tapaamisissa.

 

Miten pääsen mukaan Kasvupolulle?

Voit hakea mukaan Myynnin ja markkinoinnin Kasvupolku®-sparraukseen 31.3.2017 mennessä täyttämällä hakulomakkeen. Kaikille mukaan hakeneille ilmoitetaan valinnoista. Valintakriteereissä painottuu yrityksen erityisesti kasvusuunnitelma. Tärkeimpiä painotettavia asioita ovat kasvun nälkä, kasvupotentiaali (markkinatilanne, kansainvälistymismahdollisuudet, tiimi), skaalautuvuus, uskottavuus, ajankohtaisuus, disruptiivisuus ja omintakeisuus.

Kasvupolun tiedote

Kasvupolulle valitut yritykset - tiedote

Kasvupolun aikataulu

Kasvupolulle mukaan valituille yrityksille järjestetään sparrausta Kiitorata-nimisissä työpajapäivissä 25.4. Jyväskylässä ja 24.5. Helsingissä. Tällöin myynnin ja markkinoinnin kokeneet asiantuntijat eli myllärit auttavat yrityksiä kohtaamaan haasteensa sekä saavuttamaan asetetut tavoitteet myynnin ja markkinoinnin pelikentällä. Kukin yritys kohtaa mylläreitä yhteensä 10x45 minuutin luottamuksellisissa tapaamisissa.

Kasvupolun tuomaristo valitsee lopuksi kaksi voittajaa, jotka julkistetaan Kasvupolun semifinaalissa 15.6. Tästä semifinaalista voittajat etenevät valtakunnalliseen Kasvu Open 2017 -finaaliin, joka järjestetään 25.-26.10.2017 Jyväskylän Paviljongissa.

Kysyttävää? Ota yhteyttä:

Emilia Suosalo
Kasvu Open -fasilitoija
0400 802 926
emilia.suosalo@bang.fi

Kasvupolulle valitut yritykset

Kasvupolun voittajaksi valittiin Graphic Concrete Oy - Graafinen betoni ja kunniamaininnan sai Haltian Oy. Muut Kasvupolulla asiantuntijoiden sparrausta saaneet yritykset olivat Maptionnaire, Citrus Solutions Oy, Artome OyPro Elinvoima Oy, Takuullecom Oy / Autolle.com, Screen-Interactive Oy, Vuolearning, Gurufield Oy, Lennol Oy, Jerone.fi, Vaskisepät Oy, Timmi Software Oy ja Startex Oy.

”Kasvu Open on antanut enemmän kuin osasin odottaa. Olemme saaneet uusia ajatuksia paitsi mylläreiltä myös ideoita kanssakilpailijoiden kokemuksista ja suunnitelmista. Kasvu Open on huikea mahdollisuus saada oma äänensä kuuluviin ja kartuttaa näkyvyyttä.” Tommi Virkki, markkinointi- ja kehitysjohtaja, Novosan Oy

Kasvu Open Karnevaali 2017

Olemalla mukana Kasvu Open Karnevaalissa varmistat oman paikkasi koko Suomen kasvuyritysverkoston kohtaamisessa.

Ohjelmaan tulee tarkennuksia.

Lue lisää ja tule mukaan