Kasvu Open - Suomen suurin yritysten kasvun sparrausohjelma

Vuosittain 450 kasvuyritystä pääsee mukaan Kasvu Openin maksuttomaan sparraukseen. Verkostoomme kuuluu yli 900 Suomen liike-elämän huippua ja toteutamme  yli 100 tapahtumapäivää ympäri Suomea. Kasvu Open on ainutlaatuinen mahdollisuus vauhdittaa omaa liikeideaa tai jo olemassa olevaa toimintaa kohti kasvua.

Hae mukaan sparraukseen!

Teemme kasvusta mahdollista

Suomen suurimmassa kasvuyrittäjyysohjelmassa osallistuvat yritykset pääsevät testaamaan ideoitaan ja vauhdittamaan kasvuaan yhdessä omien alojensa parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Matkan varrella kasvuyrityksiä sparraavat Suomen liike-elämän kokeneimmat kasvun asiantuntijat. Lue Kasvun Kiitorata -sparrausmetodin lyhyt historia sen kehittäjän, Marko Sepän, haastattelusta ja Kasvu Open - Usein kysytyt kysymykset.


Lähtökohtana yrityksen idea ja suunnitelma.

Kasvu Openissa yrityksen iästä, koosta tai toimialasta riippumatta yrittäjä saa apua kasvusuunnitelmaansa. Me tuomme sparrauksen, rahoittajat ja osaajat - lisää vain kasvutahto ja sisu.

Sparraus lähtee yrittäjän omista lähtökohdista, oli tavoitteena sitten kasvattaa yrityksen liikevaihtoa, henkilöstömäärää, lanseerata uusi tuote tai selvittää kansainvälistymisen mahdollisuuksia. 

Haluatko kasvaa?

Aloita oma kasvumatkasi hakemalla sopivalle Kasvupolulle. Siitä alkaa selkeä, viitoitettu reitti kohti kasvusuunnitelman toteutumista. Kasvupoluilla yrityksesi kasvun tueksi valjastetaan alueen ja toimialan parhaat asiantuntijat, sijoittajat ja kokeneet yrittäjät pohtimaan juuri sinun yrityksesi kasvun mahdollisuuksia – maksutta.

Lue Kasvu Open UKK.

Kasvu Open Karnevaali 2018

Olemalla mukana Kasvu Open Karnevaalissa varmistat oman paikkasi koko Suomen kasvuyritysverkoston kohtaamisessa.

Ohjelmaan tulee tarkennuksia.

Lue lisää ja tule mukaan