Keskitymme liiketoimintaan

Kasvu Openissa ratkaisee idea, sen markkinamahdollisuudet ja monistettavuus.

Hae mukaan sparraukseen!

Yrityksille aina maksuton

Kasvu Open on kansanliike, josta hyötyvät kaikki. Kasvu Open Kasvupolulla sparraajat eli myllärit haastavat, kyseenalaistavat ja auttavat yrityksiä näkemään uusia ratkaisuvaihtoehtoja ja antavat oman kontaktiverkostonsa käyttöösi – maksutta.

Kasvu Openissa ratkaisevat yrityksesi kasvusuunnitelma, sen markkinamahdollisuudet ja monistettavuus. Mikäli suunnitelma kantaa, nähdään se finaalissa ja vaikka paikka finaaliin ei aukeaisikaan, saat sparrauksista kullanarvoisia vinkkejä liiketoimintasi kehittämiseen. Osallistumalla et menetä mitään, mutta hyödyt takuulla uusien oivallusten ja yhteistyöverkostojen muodossa. Onko yritykselläsi varaa jättää tämä maksuton tilaisuus käyttämättä? Hae mukaan!


Yrityselämän asiantuntijat tukenasi

Kasvu Openin sparraajat eli myllärit ovat Suomen menestyneimpiä yrittäjiä, markkinoijia, enkelisijoittajia, myynnin osaajia ja kansainvälistymisen asiantuntijoita. Heitä yhdistää yksi yhteinen tavoite – auttaa yritystäsi kasvamaan ja menestymään.


Kasvun asiantuntijat käytössäsi

Mylläreitä eli kasvun asiantuntijoita on Kasvu Openissa mukana yli 900. Myllärit vaihtuvat Kiitoratapäivien, eli sparrauspäivien, teemojen mukaan. Taustaltaan he ovat enkelisijoittajia, myynnin osaajia, markkinoijia, eri maiden ja kansainvälistymisen tuntijoita, vientiyritysten johtajia, toimitusjohtajia ja strategian sparraajia. Voit päästä heidän sparrauksensa pariin hakemalla mukaan alueellisesti tai toimialakohtaisesti sinulle sopivalle Kasvupolulle. 

Mitä yritykseltäsi vaaditaan?

Mikään kasvusuunnitelma ei ole liian pieni Kasvu Openille. Kasvu lähtee yrittäjän omista lähtökohdista, oli tavoitteena sitten kasvattaa yrityksen liikevaihtoa, henkilöstömäärää, lanseerata uusi tuote tai selvittää kansainvälistymisen mahdollisuuksia. Aloita oma kasvumatkasi hakemalla sopivalle Kasvupolulle tai hanki lisätietoa ja kasvunälkää osallistumalla johonkin starttitapahtumistamme. Siitä alkaa selkeä, viitoitettu reitti kasvuun. Mikäli yrityksesi valitaan mukaan Kasvupolun sparraukseen, osallistut Kasvupolun Kiitoratapäiviin, joissa varsinainen yrityssparraus tapahtuu.

Kiitoratapäiviä on pääsääntöisesti kullakin Kasvupolulla kaksi kappaletta. Kiitoratapäivä on normaalin työpäivän mittainen päivä, jonka aikana tapaat viisi asiantuntijaa 45 minuutin mittaisissa kahdenkeskeisissä tapaamisissa. Kuten Kasvu Openin säännöissäkin sanotaan, tapaamisissa vallitsee avoimuuden ja luottamuksen ilmapiiri. Sinä itse määräät pelisäännöt. Keskustelut jäävät sinun ja asiantuntijan välisiksi, ellei toisin sovita. 

Kasvupolulle mukaan valittujen yritysten kannattaa valmistautua huolella Kiitoratapäiviin. Saat päivistä parhaan hyödyn irti, kun valmistaudut jo etukäteen miettimällä, mitä haluat saada irti näistä osaajista. Mitä avoimempi olet yrityksesi kasvun haasteista ja tavoitteista, sitä paremmin pystyvät myllärit yritystäsi auttamaan. Kiitoratapäivien etukäteisvalmisteluun ja päivissä saadun palautteen käsittelyyn kannattaa siis varata aikaa.

Tutustu Kasvu Open -sanastoon ja usein kysyttyihin kysymyksiin.

Kasvu Open Karnevaali 2017

Olemalla mukana Kasvu Open Karnevaalissa varmistat oman paikkasi koko Suomen kasvuyritysverkoston kohtaamisessa.

Ohjelmaan tulee tarkennuksia.

Lue lisää ja tule mukaan