Finaalin palkinnot

Kasvu Open mahdollistaa osallistuville yrityksille kasvun, josta ne eivät ole välttämättä edes osanneet uneksia.


Kasvu Openissa kaikki ovat voittajia

Kasvu Open -sparrausprosessi tarjoaa yrityksille ennennäkemättömän määrän kontakteja, osaamista ja uusia näkemyksiä. Se kasvattaa yrityksen kontaktiverkostoa ja avaa ovia uusiin ihmisiin ja kumppaneihin, joita et ole tiennyt edes olevan. Tällaiset kontaktit ovat kasvavalle yritykselle arvokkaampia kuin rahalliset palkinnot.

Kasvu Openin yhteistyökumppanit haluavat kukin tahollaan palkita Kasvu Openissa mukana olevia yrityksiä. 

Kasvu Open Gasellipalkinto

Kasvu Open jakaa kumppaneineen ensimmäistä kertaa Kasvu Open Gasellipalkinnon, joka vie kymmenen kasvunäkymiltään lupaavinta suomalaisyritystä viiden päivän matkalle Kalifornian Piilaaksoon tammikuussa 2017. 

Going Global -ohjelma

Palkitsemme yhdessä Team Finlandin kanssa Kasvu Open -sparrausohjelman läpikäyneistä yrityksistä 20 kansainvälisesti potentiaalista yritystä maksuttomalla paikalla Going Global -ohjelmaan.

Nordea Growth -ohjelma

Nordea Growth -ohjelmaan mukaan valitut yritykset saavat käyttöönsä kolmen hengen neuvonantajaryhmän, Growth Boardin, jonka työpanos jokaiselle yritykselle on noin 20 000 euron arvoinen. 

Kasvu Open Nordic

Telia Company, Landis+Gyr ja Nordea tukevat 15 Kasvu Open -yrityksen kansainvälistymistä ja kasvua tarjoamalla yrityksille kahden päivän kansainvälistymismatkan Tukholmaan Kasvu Open Nordic -ohjelman puitteissa.

Kasvun Osaajat -ohjelma

Sitran Kasvun Osaajat -ohjelma etsii osaajia saatettavaksi yhteen näkemystä kaipaavien yritysten kanssa. Jokainen Kasvu Open -kilpailussa valtakunnalliseen finaaliin edennyt yritys saa käyttöönsä oman Osaajan. Lopulliset valinnat Osaajista tekevät yrittäjät itse. Osapuolet voivat vapaasti sopia yhteistyön kestosta ja muodoista: se voi olla lyhyitä kohtaamisia ja ajatustenvaihtoa, jossa molemmat oppivat ja päivittävät käsityksiään tai pidempiaikaiseksi tähtäävää yhteistyötä.