Nordea Growth

Nordea Growth -ohjelman tavoitteena on nostaa yritysten rahoitusvalmiuksia niiden kasvuvaiheessa.

Käyttöösi 20 000 euron työpanos

Nordea Growth -ohjelmaan mukaan valitut yritykset saavat käyttöönsä kolmen hengen neuvonantajaryhmän, Growth Boardin, jonka työpanos jokaiselle yritykselle on noin 20 000 euron arvoinen. Growth Board porautuu erityisesti yrityksen rahoitusvalmiuksiin kiinnittämällä huomiota kassanhallintaan ja yrityksen maksuvalmiuksiin sekä sparraamalla johtamista ja aineettoman pääoman vahvistamista.

Rahoitusvalmiuksiaan parantamassa

Katso mukaan valitut yritykset

Lisätietoa Nordea Growth -ohjelmasta

Growth Board yrityksen kasvun rinnalla

Nordea Growth -ohjelmaan valitut yritykset saavat käyttöönsä kolmen hengen neuvonantajaryhmän, Growth Boardin. Growth Boardin tavoite on sekä kehittää yritysten rahoitettavuutta että varmistaa kullekin kasvua edistävien rahoitusjärjestelyiden kokonaisuus. Kyse on tällöin tyypillisesti useammasta kuin yhdestä rahoitustuotteesta ja kullekin yritykselle toimivamman kokonaisuuden löytämisestä.

Nordea Growth -ohjelma edesauttaa yritysten tosiasiallista rahoitettavuutta kuin myös rahoitussuunnitelman jalostumista. Asiantuntija-avun ohella Nordea aikoo myös rahoittaa yhdessä verkostonsa kanssa valituista yrityksistä parhaat.

Ohjelmaan valitut yritykset

Nordea Growth -ohjelmaan valittiin suoraan Kasvu Openin valtakunnallisen tuomariston valitsemat kahdeksan kovinta yritystä 80 finalistin joukosta. Nämä yritykset ovat Aurelia Turbines, Cityvarasto, Classic Pizza / Hangon Makaroni, Flexsound Systems, Norrhydro, Opti Automation, Paptic sekä U-Cont

"Kaikkia valittuja yrityksiä yhdistää vahva osaaminen ja tahto kasvaa. Ne rakentavat tulevaisuuttaan laadukkaan palvelun ja innovatiivisen teknologian ympärille. Asiakaskokemus ja konkreettinen hyöty ovat avainsanoja yritysten liiketoiminnassa. Pääosalla on myös näyttöjä kannattavasta kasvusta ja vaativien asiakkuuksien voittamisesta", kommentoi Nordean pk-yrityksistä vastaava liiketoimintajohtaja Sampsa Laine.

Lisätietoja

Nina Rautiainen
nina@kasvunroihu.fi
044-044 1111

"Yrittäjien tukeminen kasvun tiellä on meille tärkeä tehtävä ja laajennamme jatkuvasti kasvuyrityksille suunnattujen palveluiden tarjontaa. Nordealaiset ovat osallistuneet vuoden aikana Kasvu Openissa satojen yritysten sparraamiseen eri toimialoilta ja ympäri Suomen. Growth Boardin kautta voimme jatkaa parhaimmiksi valittujen yritysten rahoituksen kehittämistä yhä syvemmin." Sampsa Laine, Nordean pk-yrityksistä vastaava liiketoimintajohtaja.

Kasvu Open Karnevaali 2017

Olemalla mukana Kasvu Open Karnevaalissa varmistat oman paikkasi koko Suomen kasvuyritysverkoston kohtaamisessa.

Ohjelmaan tulee tarkennuksia.

Lue lisää ja tule mukaan