Kasvu Open: Periaatteet

Kasvu Open on aina maksuton kaikille sparraukseen osallistuville yrityksille.

Kasvu Openin periaatteet

Kasvu Open on aina maksuton kaikille sparraukseen osallistuville yrityksille. Kasvuyritysten johtajien ja sparraajien verkosto panostaa omalla työllään finalistiyrityksiin, sillä he uskovat niiden joukossa olevan huomisen menestystarinoita. Ja Kasvu Openiakin enemmän niitä tarvitsee Suomi.

Kasvu Openissa sparraamme yrityksiä kasvuun joko alueellisilla tai toimialakohtaisilla Kasvupoluilla. Kasvupolkujen voittajat jatkavat sparrauskilpailua valtakunnallisissa Kasvu Open Kiitoradoilla.


1 § Kilpailusarjoja on kaksi

Start again -yrityssarja

Kasvupotentiaalia löytyy kaikista yrityksistä - vaikka takana olisikin jo pitkä historia. Yrityssarja on tarkoitettu yrityksille, jotka haluavat vahvistusta kasvusuunnitelmalleen tai osaaja- ja/tai rahoittajapartnereita uuden liiketoiminta-alueen kasvun tueksi.

Startup ja spinoff -ideasarja

Onko sinulla timanttinen idea tai tiimi vasta kasaantumassa? Tule hakemaan Kasvu Open -sparrauksesta uusia suuntia kasvulle. Ideasarjaan voi osallistua vasta ideavaiheessa olevalla konseptilla tai myös yritystoiminnan sivussa syntyneellä tuote- tai liikeidealla, jota kaipaa tiimiä ympärilleen.

2 § Aina maksuton

Kasvu Open on yrityksille aina maksuton. Osallistujalle kilpailusta koituvia kustannuksia voivat olla matka- ja majoituskustannukset. Sen sijaan Kasvu Openissa tarjottava sparraus ja asiantuntemus ovat aina maksuttomia.

3 § Ikä-, koko- ja toimialariippumaton

Kasvu Open ei katso yrityksen ikää, kokoa tai toimialaa. Meille kasvuyritys ei tarkoita vain startup -yrityksiä, vaan meidän mielestämme kasvu kuuluu kaikille - ihan jokaiselle yritykselle. Alueellisille Kasvupoluille voivat hakea mukaan alueen yritykset toimialasta riippumatta ja toimialakohtaisesti teemoitetuille poluille voi hakea mukaan valtakunnallisesti ympäri Suomen.

4 § Avoin ja luottamuksellinen ilmapiiri

Kasvu Open -tapahtumapäivissä ja tapaamisissa vallitsee avoimuuden ja luottamuksen ilmapiiri. Mitä avoimempi olet yrityksesi kasvun haasteista ja tavoitteista, sitä paremmin pystyvät myllärit yritystäsi auttamaan. Sinä itse määräät pelisäännöt. Keskustelut jäävät sinun ja asiantuntijan välisiksi, ellette toisin sovi.

Kasvu Open Karnevaali 2018

Olemalla mukana Kasvu Open Karnevaalissa varmistat oman paikkasi koko Suomen kasvuyritysverkoston kohtaamisessa.

Ohjelmaan tulee vielä tarkennuksia.

Lue lisää ja tule mukaan