eMedi Innovations Oy

Lääkärihinta.fi on kuluttajien ja lääkäri-/hammaslääkärien kohtaamispaikka, joka auttaa kuluttajaa löytämään hänelle parhaan lääkärin oireen ja hinta-laadun perusteella ja auttaa lääkäreitä saamaan lisää potilaita. Palvelumme antaa hinta-arvion oireen perusteella ja mahdollistaa palveluntarjoajien hintavertailun.

Vieraile kotisivuilla

Lääkärihinta.fi
Kotipaikka: Espoo
Perustettu: 2015
Työllistää: 4
Liikevaihto viime tilikaudella? -

Kasvuhakkeri & kanssaperustaja Alec Hellström kertoo:

Liikeidea lyhyesti?

–Yksityisen terveydenhuollon hinnoissa ei ole läpinäkyvyyttä ja hoidon kustannusten arvioiminen on vaikeaa. Lääkärihinta.fi -verkkopalvelussa potilas pystyy tällä hetkellä helposti vertailemaan ja arvioimaan yksityisen terveydenhuollon yleislääkäri-, hammaslääkäri-, eläinlääkäri- ja magneettikuvaushintoja. Lisäksi potilas voi vertailla julkisten terveysasemien kiireettömän hoidon saatavuutta.

Olemme rakentamassa Suomeen sote-valinnanvapaustyökalua sekä samanaikaisesti ulkomaille skaalautuvaa palvelua, jolla potilas voi arvioida hoitonsa hintaa ja löytää itselleen parhaiten sopivan terveydenhuollon ammattilaisen. Asiakashankinta on terveysyrityksille kallista. Tarjoamme kilpailukykyisille palveluntarjoajille kustannustehokkaan asiakashankintakanavan.

Mikä erottaa yrityksenne/tuotteenne/palvelunne kilpailijoista?

– Tiimissä yhdistyy terveydenhuollon, sovelluskehityksen ja liiketoiminnan supertekijät, joiden "execution power" on vailla vertaa. Kristian on ekonomi ja lääketieteen kandidaatti kovalla terveydenhuollon liiketoiminnan taustalla. Taru on ketterän sovelluskehityksen ammattilainen ja moninkertainen SM-mitalisti yleisurheilussa. Tuomas on kovan luokan sovelluskehittäjä, joka on koodannut 11-vuotiaasta lähtien. Alec on lääketieteen kandidaatti ja yrityksen kasvuhakkeri. Tiimi on toisiaan täydentävällä osaamisellaan rakentanut yhdeksässä kuukaudessa verkkopalvelun, jolla käyttäjämäärät ja liikevaihto ovat kasvussa.

Millaisia kasvutavoitteita yrityksellänne on? Nimeä ainakin tärkein.

– Tavoitteemme on laajentaa palvelumme Pohjoismaihin vuonna 2017.

Paras hetki yrittäjän urallasi?

– Yrittäjä-urani on vielä nuori, mutta paras hetki on ollut Lääkärihinta.fi -palvelumme lanseeraus joulukuun 22. päivänä 2015. Teimme kovasti töitä edeltävinä kuukausina, ja se palkittiin, kun palvelumme huomioitiin julkaisupäivänä Helsingin Sanomissa ja monissa muissa medioissa. Ongelma jota yritämme ratkaista, hintaläpinäkyvyyden puute terveydenhuollossa, tuntui kiinnostavan monia. Tuntui siltä, että olimme tekemässä jotain arvokasta ja tärkeää.

Haastavin hetki yrittäjän urallasi?

– Haastavin aika on "kuoleman laaksosta" selviytyminen, mikä on jokainen kasvuhaluisen startupin menestymisedellytys.

Mitä olet oppinut tähän saakka Kasvu Open -sparrauksista?

– Olemme saaneet Kasvu Openissa rakennettua tärkeitä verkostoja, joita olemme hyödyntäneet liiketoiminnassamme.