Classic Pizza Restaurant / Hangon Makaronitehdas Oy

Reilut 20 vuotta vanha ravintola-alan perheyritys, jonka kantavana arvona on ollut alusta lähtien korkealaatuinen ruoka ja hyvä palvelu. Classic Pizza Restaurant on ravintolakonsepti, jossa keskitytään yhteen tuotteeseen: artesaanipizzaan, joka tehdään paremmin kuin kukaan muu: korkealaatuisista raaka-aineista, yllättävillä resepteillä. Nyt ravintoloita on 12. Kuusi vuotta sitten perustettiin Hangon Makaronitehdas Oy, joka keskittyy paikanpäällä tehtyyn pastaan.

Vieraile kotisivuilla

Classic Pizza Restaurant / Hangon Makaronitehdas
Kotipaikka: Helsinki
Perustettu: 1996
Työllistää: 120
Liikevaihto viime tilikaudella: 10

Liiketoimintajohtaja Terhi Okkonen kertoo:

Liikeidea lyhyesti?

– Tarjoamme arjen luksusta eli hyvää ruokaa rennolla ja henkilökohtaisella palvelulla höystettynä, viihtyisässä miljöössä.

Mikä erottaa yrityksenne/tuotteenne/palvelunne kilpailijoista?

– Käytämme korkealuokkaisimpia raaka-aineita, reseptiikkamme on mielenkiintoinen, palvelullamme hemmottelemme asiakkaamme, tunnelma on ravintoloissamme vertaansa vailla ja kaikki tämä jokaisen kukkarolle sopivalla hinnalla. 69 prosenttia asiakkaistamme haluaa ehdottomasti suositella meitä ystävilleen.

Millaisia kasvutavoitteita yrityksellänne on? Nimeä ainakin tärkein.

– Seuraavan viiden vuoden aikana olemme käynnistäneet toiminnan 4-5 uudessa maassa ja ravintoloidemme lukumäärä on vähintään kolminkertaistunut.

Paras hetki yrittäjän urallasi?

– Jokaisen uuden ravintolan avaaminen on yhtä iso juttu, kuin lapsen syntyminen.

Haastavin hetki yrittäjän urallasi?

– Jokainen irtisanominen on haastava.

Mitä olet oppinut tähän saakka Kasvu Open -sparrauksista?

– Olen saanut erittäin paljon hyviä kontakteja. Olen oppinut kiteyttämään tarinamme. Olen saanut uusia ajatuksia siitä, mitä kaikkea pitää olla valmiina, kun lähtee viemään konseptia ulkomaille.