KleenU Oy

KleenU Oy:n tuotteet ja palvelut auttavat vähentämään ja hallitsemaan infektioiden ja sairauksien seuraamuksia. Ensimmäinen tuotteemme on pyyhe käsien pesuun ja muuhun hygieniaan paikoissa, joissa ei ole vesipesua tarjolla tai se on vaikeasti saavutettavissa. Pyyhkeemme on biohajoava ja 100% luonnonmukainen.

Vieraile kotisivuilla

KleenU Oy
Kotipaikka: Turku
Perustettu: 2016
Työllistää: 3
Liikevaihto viime tilikaudella: 0

Toimitusjohtaja Markku Oksman (kuvassa) kertoo:

Liikeidea lyhyesti?

– Valmistamme annostelijaa, joka tuottaa luonnonmukaisen ja tehokkaasti pesevän kosteuspyyhkeen ruokalusikallisesta puhdasta vettä ja biohajoavasta paperista. Säilöntä- ja lisäaineeton sekä turvallinen tuotteemme sopii kaikkeen hygieniaan. Kasvoista varpaisiin, vauvasta vaariin.

Mikä erottaa yrityksenne/tuotteenne/palvelunne kilpailijoista?

– Lopputuote, kosteuspyyhe, on säilöntä- ja lisäaineeton. Se valmistetaan käyttöpaikalla annostelijassa kuivasta KleenU-paperista, vedestä ja havu-uutteestamme juuri ennen käyttöä. Se sopii allergikoille ja kaikille, jotka haluavat välttää ylimääräistä kemikaaleja. Se ei jätä pestyyn käteen, hedelmään tai pöytäpintaan ylimääräisiä aineosia. Pesun puhdistustulos vastaa laadukasta saippua-vesipesua paperipyyhinnällä. Kilpailijoiden tuotteet vilisevät säilöntä- ja lisäaineita sekä muita kemikaaleja ja ovat hyvin muovipitoisia.

Millaisia kasvutavoitteita yrityksellänne on? Nimeä ainakin tärkein.

– Pyrimme aloittamaan Suomen markkinoilla, jotta tunnistaisimme kehitystarpeet ja voimme hioa toimintamme sopivaksi suuremmille markkinoille. Päätavoitteemme on kuitenkin kansainväliset markkinat, jossa tuotteellemme on kasvava tarve.

Paras hetki yrittäjän urallasi?

– Yrittäjän vapaus yleensäkin. Parhaat hetket liittyvät KleenU:n eri etappien saavuttamiseen.

Haastavin hetki yrittäjän urallasi?

– Taitaa olla haastavin hetki meneillään kun pyrimme löytämään markkinat Suomessa ja etsimme samalla rahoitusta toiminnan jatkamiseksi.

Mitä olet oppinut tähän saakka Kasvu Open -sparrauksista?

– Keskittyminen olennaiseen ja viestintälliset asiat.