Picea Interior Oy

Toimiston merkitys on muuttunut radikaalisti. Työtä tehdään nykyään paljon kolmansissa paikoissa, kuten kahviloissa tai kulkuvälineissä. Toimistot eivät menetä merkitystään, mutta niiden täytyy olla rakenteeltaan erilaisia kuin ennen.  Taiga Concept on innovatiivinen tuoteportfolio, jonka lähtökohtana on ollut käyttäjän kosketus luontoon. Tuotteet muodostuvat ekologisesti tuotetuista materiaaleista, jotka ovat kierrätettävää materiaalia ja niistä voidaan valmistaa modulaarisia tuoteratkaisuja toimistoihin.

Vieraile kotisivuilla

Picea Interior Oy
Kotipaikka: Kaavi
Perustettu: 2015
Työllistää: 3
Liikevaihto viime tilikaudella:  -

Toimitusjohtaja Tapani Laukkanen kertoo:

Liikeidea lyhyesti?

– Monitilatoimistojen sisustusratkaisut.

Mikä erottaa yrityksenne/tuotteenne/palvelunne kilpailijoista?

– Tuotteemme valmistetaan suomalaisesta kuusesta kun kilpailevat tuotteet on tehty lasista, pellistä tai maalatusta levytuotteista. Tuotteemme ovat pääsääntöisesti ekologisia kierrätettävissä olevia materiaaleja.

Kilpailijoidenkaan mielestä vastaavaa tuotepalettia ei ole tarjolla ei Euroopassa eikä koko maapallolla.

Millaisia kasvutavoitteita yrityksellänne on? Nimeä ainakin tärkein.

– Kansainvälistyminen vuoden 2017 aikana, jolloin haemme voimakasta liikevaihdon kasvua Euroopan markkinoilta. Lisäksi tuomme uuden konseptin markkinoille koskien etäterveydenhuoltopistettä.

Paras hetki yrittäjän urallasi?

– Se tunne, kun vuoden armoton raataminen johti suurehkoon ja onnistuneeseen kauppaan. Ja siitä johtuen tunne, kun takki on tyhjä.

Haastavin hetki yrittäjän urallasi?

– Kohtaaminen Martin Saarikankaan kanssa, kun kumpikaan ei antanut periksi.

Mitä olet oppinut tähän saakka Kasvu Open -sparrauksista?

– Periksi ei anneta. Ole aina valmiina. Aina voi tulla yllättäviä kysymyksiä, jolloin joudut perustelemaan kantasi. Usko siihen, että olet tehnyt oikeita asioita, mutta hyväksyt myös oikeutetun arvostelun ja olet tarvittaessa valmis tarkistamaan kantaasi.