Proxion Oy

Proxion on vuonna 2005 perustettu raideliikenteen asiantuntijapalveluita tuottava konserni. Me proxionilaiset olemme ylpeitä yrityksestämme. Uskomme Proxionin menestyksen salaisuuden piilevän siinä, että meillä uskalletaan ajatella isosti. Tulevaisuutemme kantava voima on osaava, motivoitunut ja menestyksennälkäinen henkilöstö, joka tarttuu innokkaasti uusiin haasteisiin. Se pelaa joukkueena – aina asiakkaan hyväksi

Vieraile kotisivuilla

Proxion Oy
Kotipaikka: Helsinki
Perustettu: 2005
Työllistää: 75
Liikevaihto viime tilikaudella: 7 200 000

Hallituksen puheenjohtaja Petri Puikkonen (kuvassa) kertoo:

Liikeidea lyhyesti?

– Tarjoamme infrarakentamisen rakennuttamis-, suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita. Lisäksi tarjoamme raideliikenteeseen liittyviä koulutuksia sekä toteutamme radanrakentamisen liittyviä toteutusprojekteja.

Mikä erottaa yrityksenne/tuotteenne/palvelunne kilpailijoista?

– Uskomme, että muutos on jatkuvaa ja me olemme yritys, joka vie kehitystä eteenpäin. Haemme jatkuvasti uusia toimintatapoja, joilla parannamme tehokkuuttamme. Pyrimme yksinkertaistamaan palvelumme ja olemaan sen toteutuksessa paras. Haemme lisäksi jatkuvasti uusia liiketoimintoja, joihin muut eivät pysty tai halua. Emme pelkää mitään tai ketään, emme edes epäonnistumista.

Millaisia kasvutavoitteita yrityksellänne on? Nimeä ainakin tärkein.

– Suunnitelmamme on, että vuonna 2020 liikevaihto on 20 miljoonaa euroa. Lisäksi tarjoamme nykyiset palvelumme ulkomaille. Uusien tuotteiden kehitys ja näiden projektitoimitukset kansainvälisesti.

Mitä olet oppinut tähän saakka Kasvu Open -sparrauksista?

– Olemme tehneet paljon asioita oikein tähän asti.

Paras hetki yrittäjän urallasi?

– Kun on huono muisti, niin ei muista menneitä. Aina aamuisin, kun on pää sekaisin mutta täynnä intoa lähteä tekemään jotain uutta.

Haastavin hetki yrittäjän urallasi?

– Päivä päivältä vaikeampi motivoitua ponnistelemaan akateemisten äitien rakentaman sääntöhelvetin ja sitä vaalivien mielensäpahoittajien takia.