Treamer Oy

Treamer - a marketplace for peer to peer short-term employment.

Target users for the service are SMBs, communities and households that are in a constant need of seasonal staffing and on-demand workforce.

The service connects the customers with the nearby Treamers, Millennials who are accustomed doing work in short periods and prefer freelance work instead of traditional 9-to-5.

The two sides of the market are connected via easy-to-use iOS application enabling the fastest recruitment ever.

Vieraile kotisivuilla Lue yritysesittely blogista

Treamer Oy
Kotipaikka: Helsinki
Perustettu: 2015
Työllistää: 3
Liikevaihto viime tilikaudella: 10 000

CMO Miikka Mäkitalo kertoo:  

Liikeidea lyhyesti?

– Treamer Oy on heinäkuussa 2015 perustettu startup, joka on rakentamassa maailman suurinta vertaismarkkinapaikkaa paikallisille arjen askareille. Yritys yhdistää perheet ja pk-yritykset naapuruston Treamereihin, luotettaviin ja aktiivisiin nuoriin, jotka haluavat auttaa hädän hetkellä, olkoon kyse kodin siivoamisesta, lasten vahtimisesta tai lisäkäsistä toimistolla. Kaikki hoituu uskomattoman nopeasti helppokäyttöisen mobiilisovelluksen avulla. Se tavoittaa sadat Treamerit sekunneissa, 24/7. Ilmoittautuneiden Treamerien joukosta on helppo valita tilanteeseen sopiva henkilö ja suoritetun tehtävän jälkeen palkka maksetaan sovelluksessa, yrityksen huolehtiessa lakisääteisistä kuluista ja ilmoituksista. Päivittäin Treamerilla on yli 200 aktiivista käyttäjää ja yritys on pian aloittamassa toimintansa myös ulkomailla. Tällä hetkellä yritys myös kasvattaa omaa henkilöstöään vastaamaan kansainvälistymisen tarpeita, erityisesti teknisellä puolella.

Mikä erottaa yrityksenne/tuotteenne/palvelunne kilpailijoista?

– Treamer yhdistää keskenään nimenomaisesti ihmiset tarpeen takana tavalla, joka on heille ominaista. Ratkaisu pitää sisällään koko prosessin tarpeen tunnistamisesta lailliseen palkanmaksuun ja työntekijän arviointiin. Globaali huippuosaaminen asiakaslähtöisestä tuote- ja viestintäkehitystyöstä yhdistettynä nöyrään avarakatseisuuteen on synnyttänyt alati iteroituvan, koukuttavan ja tehokkaan tuotteen, Treamerin.

Millaisia kasvutavoitteita yrityksellänne on? Nimeä ainakin tärkein.

– Maailman suurin vertaismarkkinapaikka paikallisille arjen askareille.

Paras hetki yrittäjän urallasi?

– Jokainen rauhallinen ja aito kohtaaminen käyttäjän kanssa.

Haastavin hetki yrittäjän urallasi?

– Jokainen hetki, kun tajuaa ajautuneensa itsensätoteuttamisen kautta ulos asiakkaan tarvetta ratkaisevalta reitiltä. Itsensätoteuttamisen kautta on mahdollista luoda merkittäviä ja uusia tulokulmia, mutta peruskivenä se ei toimi itsenään. Ideat ovat merkityksettömiä ilman tarkoituksenmukaista kontekstia.

Mitä olet oppinut tähän saakka Kasvu Open -sparrauksista?

– Parhaat sparraukset syntyvät myllärin omien tarinoiden kautta. Henkilökohtaisuuden kautta syntyy läsnäolo ja kohtaamisessa synnytetään ainutlaatuista ymmärrystä. Yleismaailmallisuudet ovat merkityksettömiä ilman henkilökohtaisuuden antamaa kontekstia.