Wexma Oy

Potilaan kivunhallinnan palveluratkaisu. Asiakkaana on sairaala tai muu hoitolaitos.

Kuvaus:
1) Leikkauksesta kotiutettu tai krooninen potilas raportoi kivuistaan päivittäin kännykkään ladatulla helppokäyttöisellä sovelluksella.
2) Wexman palvelu analysoi ja visualisoi tulokset lääkärille nopeaa päätöksentekoa tukevaan muotoon.

Hoitotulos paranee ja kustannukset alentuvat lääkityksen yms reaaliaikaisen optimoinnin ja luotettavamman päätöksenteon ansiosta

Palvelua pilotoitu HUS:ssa.

Vieraile kotisivuilla

Wexma Oy
Kotipaikka: Helsinki
Perustettu: 2011
Työllistää: 4
Liikevaihto viime tilikaudella: -

Founding Partner Timo Simula kertoo:

Liikeidea lyhyesti?

–  Wexma tarjoaa sairaaloille mullistavaa kivunhallinnan palveluratkaisua. Leikkauksesta kotiutettu tai krooninen potilas raportoi kivuistaan päivittäin kännykkään ladatulla helppokäyttöisellä sovelluksella. Palvelu vertaa automaattisesti potilaan havaintoja Wexmalle kertyneeseen tietokantaan. Tulokset muokataan ja visualisoidaan lääkärille nopeaa päätöksentekoa tukevaan muotoon. Potilaan elämänlaatu paranee ja kustannukset alentuvat lääkityksen ja muiden hoitotoimenpiteiden optimoinnin ja luotettavamman päätöksenteon ansiosta. Merkittävä resurssien säästö saadaan aikaan lääkärin vastaanottokertojen vähentymisellä.

Mikä erottaa yrityksenne/tuotteenne/palvelunne kilpailijoista?

– Palvelu on kehitetty yhdessä HUS:n ammattilaisten kanssa useilla erilaisilla klinikoilla. Wexma on kilpailjoistaan merkittävästi edellä kertyneen tiedon osalta.

Millaisia kasvutavoitteita yrityksellänne on? Nimeä ainakin tärkein.

– Palvelu on täysin globaalisti skaalautuva mobiili- ja pilvipalvelun ansiosta. Tavoitteena on kasvaa nopeasti kansainvälisesti.

Paras hetki yrittäjän urallasi?

– Hyvän kehitysyhteistyön sopiminen asiakkaan kanssa.

Haastavin hetki yrittäjän urallasi?

– Rahoituksen varmistaminen palvelun kehittämiseen pienyritykselle toimialalla, jossa asiakkaan hankintasyklit ovat pitkiä.

Mitä olet oppinut tähän saakka Kasvu Open -sparrauksista?

– Uusia näkökulmia on saatu etenkin terveystoimialueen myynnin, regulaation ja prosessien osalta.